Image

Byggstart för Rikshem i Gränby

Bygg/Arkitektur I dag tar Rikshem sitt första spadtag för projektet Skulptören i Gränby, Uppsala.
Publicerad den 26 Maj 2016
Projektet Skulptören. Bild: Rikshem
Projektet Skulptören.

Skulptören omfattar nyproduktion av 70 hyresrätter med en snittstorlek på 40 kvadratmeter, ett parkeringshus som kommer att inrymma 292 parkeringsplatser och två lokaler på en sammanlagd yta av 1 100 kvadratmeter. Dessutom byggs en grön aktivitetsyta på den nya fastighetens tak.

Medverkar på det första spadtaget gör Uppsalas kommunalråd Erik Pelling, Peabs regionchef Grgo Omazic samt Rikshems chef för projekt- och fastighetsutveckling Erik Hävermark.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY