Image

Byggpartner byter vd

Bolag Michael Larsson lämnar vd-posten på Byggpartner sedan han inte haft samma syn som styrelsen på hur verksamheten ska bedrivas.
Publicerad den 11 Oktober 2012
Michael Larsson. Helene Sjöstrand. Bild: Helene Sjöstrand.
Michael Larsson. Helene Sjöstrand.

Bo Olsson, Byggpartners grundare har utsetts till tillförordnad vd. Han var vd fram till 2009 då han lämnade den operativa verksamheten, men fortsatt varit styrelseledamot och ägare.

- Styrelsen är nöjd med att Bo Olsson har accepterat uppdraget som tillförordnad vd. När Michael nu lämnar Byggpartner är Bo den som på bästa sätt snabbt kan sätta sig in i verksamheten, säger Claes Kjellander, styrelseordförande i Byggpartner i Dalarna AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige