Image

Byggmax öppnar nytt koncept i Göteborg

Handel Den 2 juni slår Byggmax upp portarna till ett helt nytt butikskoncept – Byggmax +. Butiken på Transportgatan 45 i Hisings Backa har byggts om för det nya konceptet.
Publicerad den 30 Maj 2016

– Vi har bland annat tagit in fler produkter, fler kända varumärken och konstruktionsvirke i fasta längder. Fler och fler företagskunder hittar till Byggmax och därför gör vi en satsning för att bredda oss ytterligare, säger Samuel Lindén, affärsområdeschef Byggmax. 

Det nya butikskonceptet heter Byggmax + och riktar sig till proffs, men privatkunder är fortfarande lika välkomna.

– På Byggmax + hittar kunden ett betydligt större sortiment av tunga byggvaror. Tanken är att lagerhålla de produkter som kunderna snabbt behöver tillgängliga i sina projekt. Tid och tillgänglighet är viktigt för proffsen och med våra fem Göteborgsbutiker och nya Byggmax + tar vi ett stort kliv framåt på denna spännande marknad, säger Samuel Lindén.

Butiken i Hisings Backa återinvigs den 2 juni. I och med det nya konceptet förlängs även öppettiderna, på vardagar öppnar butiken redan halv sju på morgonen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige