Image

Bygger 20 500 kvadratmeter stort lager i Örebro

Bygg/Arkitektur Logistic Contractor har tecknat kontrakt med norska Bulk Eiendom för nybyggnad av kontor/lager på 20 500 kvadratmeter i Örebro.
Publicerad den 15 Februari 2013

Hyresgäst i lokalerna blir norska XXL Sport & Vildmark som idag är Nordens snabbast växande sportkedja och som redan etablerat sig med ett tiotal varuhus i Sverige.

Det nya centrallagret byggs på Pilängen i västra Örebro och skall fungera som logistiknav för alla XXL-varuhus i landet.

– Detta är vårt första uppdrag för Bulk Eiendom/XXL och vi är givetvis mycket nöjda med samarbetet, säger Logistic Contractors vd Anders Bothén affären.

Projektet har byggstartats och byggtid beräknas till cirka åtta månader.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige