Image

Bygger 20 500 kvadratmeter stort lager i Örebro

Bygg/Arkitektur Logistic Contractor har tecknat kontrakt med norska Bulk Eiendom för nybyggnad av kontor/lager på 20 500 kvadratmeter i Örebro.
Publicerad den 15 Februari 2013

Hyresgäst i lokalerna blir norska XXL Sport & Vildmark som idag är Nordens snabbast växande sportkedja och som redan etablerat sig med ett tiotal varuhus i Sverige.

Det nya centrallagret byggs på Pilängen i västra Örebro och skall fungera som logistiknav för alla XXL-varuhus i landet.

– Detta är vårt första uppdrag för Bulk Eiendom/XXL och vi är givetvis mycket nöjda med samarbetet, säger Logistic Contractors vd Anders Bothén affären.

Projektet har byggstartats och byggtid beräknas till cirka åtta månader.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige