Image

Bryggan växer i Falun och Östersund

Bolag Anne-Katrin Ångnell ansluter till Norrbryggans kontor i Östersund som seniorkonsult och Jennie Åkerström blir seniorkonsult vid Falunkontoret.
Publicerad den 15 September 2015

Anna-Katrin har de senaste tio åren jobbat som mark- och exploateringschef vid Östersunds kommun. Anne-Katrin är av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare och har snart 20 års erfarenhet från fastighetsvärdering, fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling i både offentlig och privat verksamhet.

Hon har arbetat fem år som fastighetsvärderare hos NAI Svefa, har varit vd för Norrlandspojkarna Fastighets AB, arbetat som fastighetsanalytiker vid Diös Fastigheter, teknisk förvaltningschef och framför allt mark- och exploateringschef vid Östersunds kommun de senaste tio åren.

Hennes specialområden är framför allt fastighetsvärdering av till exempel kommersiella fastigheter, industri och till viss del även intrång. Utöver det är hon specialist på kommunala planprocesser och fastighetsutveckling.

Jennie Åkerström ansluter till Norrbryggans kontor i Falun som seniorkonsult. De senaste fem åren har Jennie jobbat som mark- och exploateringsingenjör vid Falu kommun. Jennie jobbar med värdering, fastighetsutveckling och fastighetsjuridik.

Hon har erfarenhet av den offentliga sektorns fastighetsfrågor då hon under de senaste fem åren har jobbat som mark- och exploateringsingenjör på Falu kommun. Tidigare har hon jobbat som fastighetskonsult/värderare hos NaiSvefa och som förrättningslantmätare hos Lantmäteriet.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige