Image
Bild: Istock

Brunswick Real Estate Ventures lanserar Europabolag

Bolag Brunswick Real Estates Ventures har lanserat ett dedikerat Europabolag, Europi Property Group AB, tidigare i september.
Publicerad den 17 Oktober 2019

Satsningen kommer efter flertalet framgångsrika investeringar i Spanien, Belgien och Storbritannien de senaste fem åren, som hittills har gjorts i separata bolag och finansierats individuellt. Det nya bolaget, Europi, kommer leda framtida opportunistiska investeringar inom Europa och arbeta vidare med lokala förvaltningspartners i olika geografier. Till skillnad från en traditionell fond är Europi ett ordinärt aktiebolag med dedikerat kapital.

För att leda satsningen har Brunswick anställt Jonathan Willén som Europis vd. Han ansluter från Blackstone i London, där han var Principal i deras europeiska fastighetsgrupp, och har bred erfarenhet inom olika fastighetssegment och marknader.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Brunswick Real Estate är en av Nordens ledande investerare med ett erbjudande som omfattar kapitalförvaltning inom fastighetsinvesteringar och kreditfinansiering. Investeringsverksamheten omfattar ett brett utbud av strukturer i kommersiella fastigheter från separata investeringsmandat för stora institutioner och internationella aktörer till projektutveckling av bostäder. Kreditfinansieringsfonderna är inriktade på säkerställd finansiering av kommersiella fastigheter i Norden. Teamet omfattar ca 50 personer i Stockholm, Helsingfors och London. www.brunswickrealestate.com

Läs mer om Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Arnhults – Sveriges starkaste familj?

Karriär Mia Arnhult tillhör de mest vältränade i branschen. Nu kämpar M2:s vd tillsammans med barnen om titeln "Sveriges starkaste familj".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY