Image

Brinova i äldreboendesatsning

Transaktioner Brinova köper Graninge Stiftsgård av Stockholms stift för att tillsammans med Silver Life utveckla nya äldreboenden.
Publicerad den 27 Mars 2013

Fastigheterna som har förvärvats ligger på 64 164 kvadratmeter mark och ligger intill naturreservatet Ekoberget och Baggensfjärden i Graninge i Nacka kommun.

Utveckling med delvis ny bebyggelse planeras med hänsyn tagen till kulturmiljö, landskapsbild och strandskydd.

- Vi är otroligt glada att i samverkan med Silver Life vara med och utveckla en av Nacka kommuns mest attraktiva fastigheter till en blandad bebyggelse för boende på äldre dar, säger Henry Fors på Brinova Omsorg AB.

Silver Life är ett företag satsar på att driva högkvalitativa äldreboenden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Brinova på Branschguiden

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige.
Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Värden skapas genom selektiva förvärv, effektiv fastighetsutveckling och en aktiv förvaltning.
Ett starkt kassaflöde medger möjliggör en fortsatt utveckling av verksamheten.
Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Small Cap-l...

Läs mer om Brinova på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers: Kontorets kompass snurrar

Uthyrning I fredags släppte Colliers sin senaste kontorsrapport och av allt att döma så sätter pandemin fortsatt sina spår. Men när Karin Witalis, Associate Director, EMEA Research på Colliers, ska sammanfatta kontorsmarknaden i Stockholm så lyder den "alla vill ha allt". Fastighetssverige ringde upp henne för att ta reda på vad det innebär.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige