Image

Brinova byter vd inför notering

Karriär Per Johansson, senast vd för Tribona, blir ny vd för nya Brinova, som bildades av bland andra Backahill och Balder i höstas.
Publicerad den 21 Mars 2016
Per Johansson. Bild: Tribona
Per Johansson.

Innan Tribona har Per arbetat på Klövern som ansvarig för region syd och medlem i ledningsgruppen samt som vd på börsnoterade Dagon.

- Brinova har nu rustat sig för att ta nästa steg i bolagets utveckling, som innebär en börsintroduktion. Styrelsen är enig om att Per är rätt person att ta sig an utmaningen att expandera Brinova och bli en betydande aktör inom bostads och samhällsfastigheter i södra Sverige, säger Backahills Erik Paulsson.

Per Johansson tillträder tjänsten den 1 april 2016 och nuvarande vd Magnus Blomsterberg lämnar sin befattning i samband med det.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY