Image

Briggen tecknar nytt hyresavtal med Swedbank

Uthyrning Briggen har tecknat ett nytt tioårigt hyresavtal med Swedbank i fastigheten Gustaf Adolf 13 på Gustaf Adolfs Torg i Malmö.
Publicerad den 27 Maj 2015

Efter sammanslagningen mellan Swedbank och Sparbanken Öresund har banken jobbat med omlokalisering och sammanslagning av ytor.

- Briggen hjälper oss att ställa iordning lokalerna så att vi kan tillgodose våra kunders olika behov, som till exempel kvalificerad rådgivning eller stöd för att komma igång med digitala tjänster, säger Stefan Hansson, ansvarig för Swedbank i Malmö.

- Vi är glada över att ha fått fortsatt förtroende av Swedbank. Nu börjar arbetet med bygga om 2 300 kvadratmeter till nya moderna rådgivningsytor för banken på plan 1 och 2 i fastigheten, säger Ola Orsmark, vd på Briggen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige