Image

BRF bildad i Turning Torso

BOSTÄDER De boende i Turning Torso har bildat en bostadsrättsförening. Avsikten är att köpa fastigheten om det skulle bli aktuellt.
Publicerad den 6 April 2009

Bostadsrättsföreningen heter T.T i Malmö och HSB Malmö som äger Turning Torso är positiva till utvecklingen.

- I nuläget finns det helt enkelt inte ett tillräckligt antal personer som är intresserade. Men skulle jag få ett bud så skulle jag gå till styrelsen. Men det pågår inte några konkreta diskussioner i nuläget, säger Michael Carlsson, vd HSB Malmö till tidningen Bo Bättre.

En av de boende som bildat föreningen är advokaten Bo Ahlenius.
- Vi har bildat en bostadsrättsförening i den händelse att det någon gång i framtiden skulle bli aktuellt att sälja fastigheten. Har man registrerat en bostadsrättsförening så är fastighetsägaren skyldig att först vända sig till föreningen med ett bud, säger han till Bo Bättre.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige