Image

Bonava säljer lägenheter i Tyskland

Transaktioner Bonava säljer ett bostadsprojekt i Bonn till Aberdeen Asset Management för cirka 132 miljoner kronor. Försäljningen omfattar 76 hyreslägenheter.
Publicerad den 21 Oktober 2016

– Hyresrätter är en central och växande del av vår affär och Tyskland är en strategiskt viktig marknad för oss. Försäljningen återspeglar vår ambition att sälja fler hyresprojekt, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef, Bonava.

Bostadsområdet som Bonava utvecklar består av sammanlagt 163 lägenheter i Beuel-området i Bonn.

Försäljningen är Bonavas sjätte till Aberdeen Asset Management och kommer att ingå i en särskild fastighetsfond. Projektet beräknas överlämnas till kund och resultatavräknas under andra kvartalet 2018.
?

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kicki Björklund: "Vi borde inte prata om utsatta – utan eftersatta – områden"

Bygg/Arkitektur Som tidigare vd för Bostadsbolaget är Kicki Björklund engagerad i hur bostadsområden ska kunna utvecklas och göras tryggare. Engagemanget mattas heller inte av – trots att hon numera är pensionär. Det Kicki Björklund framför allt saknar i branschen är långsiktighet. – Fastigheter är en viktig del i alla människors liv och samtidigt en stor investeringsbransch. Det går liksom inte riktigt ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige