Image

Bonava säljer bostadsprojekt i Tyskland

Transaktioner Bonava säljer ett bostadsprojekt bestående av 96 hyreslägenheter i Schönefeld, Tyskland, till fastighetsbolaget Industria Wohnen.
Publicerad den 22 September 2016

Försäljningspriset uppgår till cirka 174 miljoner kronor och lägenheterna är fördelade på fyra flerbostadshus.

– Utveckling av kvalitativa och prisvärda hyresrätter spelar en viktig roll för att förverkliga vår vision att skapa hem och levande områden där människor trivs, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef för Bonava.

Det är inte Bonavas första projekt i området då de har köpt sammanlagt 115 000 kvadratmeter mark och sålt 85 nya radhus och parhus här. Bostadsprojektet beräknas vara färdigställt och resultatavräknas i Bonava Tyskland under fjärde kvartalet 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY