Image

Boklok rekryterar ny affärschef

Bolag Pia Sjöberg anställs som ny affärschef för södra Stockholmsregionen.
Publicerad den 2 Maj 2016
Pia Sjöberg. Bild: Boklok
Pia Sjöberg.

Pia Sjöberg kommer närmast från Svensk Filmindustri där hon var chef för SFs egen TV- och filmproduktion. Dessförinnan har hon lång erfarenhet av bostadsutveckling från Skanska bland annat som distriktschef för Skanska hus Stockholm Syd. På Boklok blir hon chef för kontoret i Södertälje med ansvar för södra delarna av Stockholmsregionen.

– Vi är väldigt glada att Pia Sjöberg börjar hos oss. Hon har en marknadsförståelse som kommer fortsätta att utveckla Boklok mot marknadens nöjdaste kunder. Pia har även ett stort kontaktnät i regionen som stärker vår ställning framöver, säger Bengt Fardelius, chef för affärer och projekt på Boklok.

Boklok har vuxit med över 30 procent årligen de senaste fem åren och med en ny femårsstrategi är målen högt ställda. I Stockholmsregionen är målet att bygga mer än 3 000 bostäder fram till 2020.

– Jag har följt Bokloks starka utveckling under flera år på Skanska. Det ska bli mycket spännande att arbeta med så relevanta boendekoncepten, särskilt med tanke på den stora bostadsutmaningen vi står inför, säger Pia Sjöberg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Startbesked för över 500 bostäder i Biskopsgården

Bostäder Framtiden Byggutveckling väntas få positivt planbesked för över 500 nya bostäder samt ytterligare olika verksamheter i Biskopsgården.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige