Image

Bockasjö rekryterar från Savills

Bolag Bockasjö rekryterar Linda Persson som ansvarig för marknad och försäljning. Hon kommer närmast från Savills där hon arbetat med uthyrning av logistikfastigheter.
Publicerad den 3 Juni 2019
Linda Persson. Bild: Bockasjö
Linda Persson.

– Med rekryteringen av Linda stärker vi oss framåt i en marknad där konkurrensen blir allt hårdare. Linda är en av branschens absolut skickligaste personer på att skapa affärer och bygga relationer med betydelsefulla företag. Att få in Linda i teamet känns mycket stimulerande, säger Joakim Hedin, vd för Bockasjö.
– Jag har följt Bockasjös framgångar från sidan under många år och är väl förtrogen med deras goda kvalitet i de fastigheter de uppför. Deras snabba beslutsvägar, gedigna kunskaper och finansiella styrka attraherar mig och är en del av deras framgång, säger Linda Persson.

Bockasjö, som tidigare i våras tillsammans med Alecta sålde Logistikfastigheter Sverige till Prologis i en transaktion uppgående till 3,8 miljarder kronor, färdigställer i år tre nya logistikfastigheter om totalt 75 000 kvadratmeter placerade i Borås, Göteborg Landvetter Airport och Hisingen.

De fastigheter som uppförs kommer ägas av Bockasjökoncernen, som efter försäljningen av Logistikfastigheter Sverige AB, bygger en ny fastighetsportfölj inom logistikområdet.

Bockasjökoncernen ägs till lika delar av Joakim Hedin och Paul Frankenius.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige