Image

Best Western till Eurostop Örebro

Uthyrning I januari tar Best Western över som ny hotelloperatör på Eurostop Örebro. Hotellet ägs och förvaltas av Unibail-Rodamco.
Publicerad den 21 December 2015
Annons
Image

Eurostop Örebro huserar en Ica Maxi, Jysk, Max, Statoil och ytterligare fem butiker.

- Vi är nöjda med att ha ingått ett långsiktigt samarbete med en stark hotelloperatör med gott renommé. Det stärker anläggningens attraktionsvärde och skapar därigenom värde för våra hyresgäster och för oss som fastighetsägare, säger Lars-Åke Tollemark, vd för Unibail-Rodamco i Norden.

- Vi ser många bra förutsättningar här för vår hotellverksamhet, dels rent lokalmässig men främst för att Örebro för många är en knutpunkt vid resor genom landet, säger Patrik Mörkfors blivande vd för Best Western Eurostop Örebro.

JLL var rådgivare till Unibail-Rodamco i uthyrningsprocessen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY