Image

Besqab byggstartar i Uppsala

Bygg/Arkitektur Besqab har nu byggstartat sitt projekt med 58 nya ungdomsbostäder i Uppsala – BRF Living.
Publicerad den 5 December 2014

Besqab har tidigare byggt prisbelönta ungdomsbostäder i Skarpnäck söder om Stockholm, och i Upplands Väsby norr om Stockholm. Nu har turen kommit till universitetsstaden Uppsala.

- Vår tanke med BRF Living är att skapa prisvärda lägenheter som kan bli den första bostaden för dig som är ung och kanske ska studera i Uppsala. BRF Living ligger i ett mycket bra läge med närhet till både universiteten, stadskärnan och grönområden, säger regionchef Albert Koistinen.

- Behovet av smålägenheter är stort i Uppsala och vi är glada att kunna möta upp en del av det behovet, säger Anette Frumerie, vd på Besqab.

Arkitekter är Sweco Architects.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY