Image

Bengt Idinge till Zenguns styrelse

Karriär Zengun tar in Bengt Idinge, entreprenör samt styrelseproffs, som ny styrelseledamot.
Publicerad den 14 Maj 2014
Bengt Idinge. Bild: Zengun
Bengt Idinge.

- Att Bengt väljer att hoppa på vår resa mot ett ännu stabilare och än mer
vitaliserat företag är inte bara hedrande, det är även ett privilegium. Med hans kunskap inom styrelsearbete och byggbranschen samt de otaliga människor han har runtomkring sig blir han en viktig kugge i styrelsens framtida arbete, säger Ulf Jonsson, vd för Zengun.

- Jag har följt Zengun och dess imponerande utveckling sen starten för fem år sedan. Att nu få möjlighet att bli delaktig samt verka inom bolaget och medverka till dess fortsatta framgångar ser jag som både utmanande och stimulerande, säger Bengt Idinge.

Zengun är ett Stockholmsbaserat entreprenadföretag som startade 2009. Zengun AB förenar erfarenhet och arbetssätt från det stora företaget med närhet och engagemang från det lilla företaget.

Bland Zenguns större projekt kan nämnas omvandlingen av Hornstull och de nyligen uppstartade projekten åt Vasakronan vid Kista Terrass. I pipeline finns också en satsning på egenutveckling av fastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige