Image

Bengt Gustafsson blir ny ordförande i Fastighetsägarna GFR

Bolag Bengt Gustafsson har valts till ny ordförande för Fastighetsägarna GFR. Han har bland annat 16 år som vd på Stena Fastigheter Göteborg AB bakom sig och driver idag egen konsultverksamhet inom fastighetsbranschen.
Publicerad den 18 April 2016
Bengt Gustafsson. Bild: Fastighetsägarna
Bengt Gustafsson.

Gustafsson efterträder Lars-Erik Jansson, som slutar efter tio år.

Bengt Gustafsson har också suttit i Fastighetsägarna GFR:s styrelse, varit ledamot i Ansvarsnämnden och i varit representant för de privata fastighetsföretagen i Boplats Göteborgs styrelse.

- Lars-Erik Jansson har varit en framträdande person inom både GFR och branschen som helhet under en lång tid. Givetvis har hans arbete varit tongivande till det GFR som är vår organisation idag, säger han.

Bengt Gustafsson spår en ljus framtid för branschen.

- Att nu ta över ordföranderollen är förstås stimulerande. Det finns alltid många viktiga frågor i vår bransch att arbeta med. Branschorganisationen har en viktig roll i allt från att arbeta med de politiska förutsättningarna till de vardagliga frågorna för den enskilde medlemmen, säger han.

Fastighetsägarna GFR har idag 55 medarbetare och kontor på nio orter; Göteborg, Borås, Uddevalla, Halmstad, Skövde, Karlstad, Kalmar, Linköping och Jönköping.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige