Image

Basale rekryterar från EFM

Karriär Basale Sverige rekryterar Christian Thorén till rollen som affärsutvecklingschef. Han kommer närmast från EFM där han har varit head of speciality leasing.
Publicerad den 4 Oktober 2011
Christian Thorén. Bild: Basale. Bild: Basale
Christian Thorén. Bild: Basale.

- I Sverige är Basale fortfarande relativt okänt medan vi i Norge har en ledande position. Med Christian får vi en duktig relations- och varumärkesbyggare, på så sätt kan vi öka kännedomen om Basale i branschen, säger Jimmy Axdorff, vd för Basale.

- Jag ser fram mot ett väldigt spännande arbete med Basales marknadspositionering. Jag är också övertygad om att de högt ställda kvalitetsambitionerna och den långsiktiga synen på fastighetsförvaltning är ett välkommet tillskott på den svenska marknaden, säger Christian Thorén.

Basale Sverige AB ägs till 70 procent av Basale AS och till 30 procent av grundarna till den svenska verksamheten (Torntegel AB), Henrik Volz och Mattias Östman. Målet är att förvalta 800 000 kvadratmeter i Sverige år 2015.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY