Image

Balder köper för 600 miljoner i Finland

Transaktioner Balder har, av Glitnir Bank Luxembourg, köpt en fastighetsportfölj bestående av åtta retail fastigheter i Finland. Fastighetsvärdet uppgår till 600 miljoner kronor.
Publicerad den 20 Maj 2014
Erik Selin. Bild: Nicklas Tollesson
Erik Selin.

Fastigheterna ligger på fyra olika orter och omfattar cirka 65 000 kvadratmeter matvaruhandel, byggvaruhandel med mera. Fastighetsvärdet uppgår till cirka 600 miljoner kronor och största hyresgästerna är Kesko och S-Group.

- Vi är glada över att ha tagit första steget in till Finlands fastighetsmarknad och över att investera i en fastighetsportfölj som ger en mycket bra avkastning, säger Erik Selin.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige