Image

Attendo bygger boende med sportinriktning

Bostäder Attendo bygger ett äldreboende med 75 lägenheter i Gränby i centrala Uppsala. Boendet blir ett livsstilsboende med inriktningen sport och spa.
Publicerad den 20 Maj 2016
Attendo bygger ett livsstilsboende för äldre med 75 lägenheter i Gränby. Bild: Attendo
Attendo bygger ett livsstilsboende för äldre med 75 lägenheter i Gränby.

Äldreboendet byggs på en gata mellan Råbyvägen och Bruno Liljeforsgatan, vid korsningen Atterbomsgatan. Inflytt är beräknat till maj 2018.

Verksamheten i det nya äldreboendet ska präglas av välbefinnande och träning. I gymmet finns det möjlighet till både individuell- och cirkelträning. Spadelen kommer erbjuda avkoppling i form av både varma bad och massage, men också kroppsvårdsbehandlingar och sinnesstimulering. För den som gillar att titta på sport kommer det finnas en storbilds-TV i en trevlig miljö.

- Hos oss kommer det att hända både mycket och lite, beroende på vilket sammanhang vi pratar om. Sporten innehåller naturligtvis många aktiva delar medan vårt spa erbjuder just det ett spa ska erbjuda – lugn, avkoppling och njutning, säger Annika Sahlgren, regionchef på Attendo.

Bilden ger en försmak av hur boendet kommer att se. Verksamheten kommer att finnas på plan 1-4.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige