Image

Attendo bygger boende med sportinriktning

Bostäder Attendo bygger ett äldreboende med 75 lägenheter i Gränby i centrala Uppsala. Boendet blir ett livsstilsboende med inriktningen sport och spa.
Publicerad den 20 Maj 2016
Attendo bygger ett livsstilsboende för äldre med 75 lägenheter i Gränby. Bild: Attendo
Attendo bygger ett livsstilsboende för äldre med 75 lägenheter i Gränby.

Äldreboendet byggs på en gata mellan Råbyvägen och Bruno Liljeforsgatan, vid korsningen Atterbomsgatan. Inflytt är beräknat till maj 2018.

Verksamheten i det nya äldreboendet ska präglas av välbefinnande och träning. I gymmet finns det möjlighet till både individuell- och cirkelträning. Spadelen kommer erbjuda avkoppling i form av både varma bad och massage, men också kroppsvårdsbehandlingar och sinnesstimulering. För den som gillar att titta på sport kommer det finnas en storbilds-TV i en trevlig miljö.

- Hos oss kommer det att hända både mycket och lite, beroende på vilket sammanhang vi pratar om. Sporten innehåller naturligtvis många aktiva delar medan vårt spa erbjuder just det ett spa ska erbjuda – lugn, avkoppling och njutning, säger Annika Sahlgren, regionchef på Attendo.

Bilden ger en försmak av hur boendet kommer att se. Verksamheten kommer att finnas på plan 1-4.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige