Image

Åtta nya till Novi Real Estate

Bolag Novi växer med åtta medarbetare. Bolaget stärker upp både på huvudkontorets reception, förvaltning och ekonomi i Stockholm samt på projektsidan i Göteborg.
Publicerad den 12 November 2018
Marie Bucht. Bild: Novi Real Estate
Marie Bucht.

Birgitta Kvarby har axlat rollen som controlleransvarig. Hon har en gedigen erfarenhet från roller som konsult, ekonomichef och controller bland annat från Vattenfall och British Telecom. Yasemin Gencer har rekryterats till rollen som redovisningsekonom och Ann-Charlotte Svärdberg har tillträtt som ekonomiassistent. Yasemin kommer närmast från Umoe Restaurants där hon arbetat som redovisningsekonom och Ann-Charlotte Svärdberg har senast arbetat på Skanska Infrastrucutre Development där hon haft rollen som redovisningsekonom.

Även Hugo Schöllin har anslutit som redovisningsekonom och kommer närmast från PWC där han arbetat som redovisningskonsult med inriktning mot fastighetsbolag.

På förvaltningssidan har Johan Persson anställts och i december tillträder Albin Lillieberg, båda som kommersiella förvaltare. Johan Persson kommer närmast från Axxonen Properties där han arbetat som fastighetsanalytiker och Albin Lilieberg har arbetat som konsult på Vasakronan bland annat som biträdande fastighetschef och uthyrare.

Louise Loodh har tillträtt som kontorsansvarig. Louise kommer närmast från OX2 där hon de senaste åtta åren arbetat som kontorsansvarig receptionist och bland annat byggt upp ny receptionsfunktion samt ansvarat för kontorsflyttar och konferensarrangemang.

På Göteborgskontoret har Fredrik Fernström anställts som projektledare och teknisk förvaltare och han tillträder i december. Fredrik Fernström kommer närmast från Tuve Byggservice där han arbetat som arbetsledare och platschef för byggprojekt.

– Jag är så glad och stolt över våra nya stjärnor som blir ett tillskott och bra komplement till vårt härliga gäng, säger Marie Bucht, vd för Novi.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY