Med passion för gastronomi och med hållbarhet som ledstjärna är Farmys vision att ta inomhusodling ett par steg längre. Med marknadsledande teknik inom hydroponisk stadsodling och med fokus på grödor med stor smak och ett rikt näringsinnehåll, samt ovanliga ätbara växter och blommor, introduceras nu nya smakupplevelser och visuella överraskningar till alla finsmakares tallrikar. Bland Farmys kunder finns några av Stockholms absoluta stjärnkrogar som till exempel Frantzén, Matbaren, Rutabaga och Adam & Albin.
– Vi ser verkligen fram emot att etablera oss i Slakthusområdet. Med platsens vision och de planer som finns när det kommer till matupplevelser och handplockade restaurangkoncept, så är Slakthusområdet helt rätt för oss, säger Alan Koliji, grundare till Farmy.
Den 1 augusti flyttade även Printler delar av sin verksamhet till dryga 700 kvadratmeter stora lokaler i Slakthusområdet. Med Printlers digitala plattform kopplas tusentals fotografer och konstnärer ihop med konstälskare och inredningsintresserade över hela Europa, för att tillgängliggöra konst för alla. I Slakthusområdet kommer bolaget att ha sitt produktionscenter för effektiv och miljömässigt hållbar print-on-demand. Printler adderar även en fotostudio och utställningsmöjligheter för konstnärerna i deras nätverk.
– Slakthusområdet är en plats som kommer att utvecklas över lång tid. Vi är otroligt glada att redan nu kunna välkomna nya hyresgäster i linje med den långsiktiga visionen för området – att bli Stockholms nya mötesplats för mat, kultur och upplevelser och en plats för innovativa bolag inom tech och kreativa näringar, säger Johanna Mähler, Leasing Manager på Atrium Ljungberg.
Sverige Uthyrningschef på Croisette, matinfluencer med nära 130 000 följare och författare är tre delar i det som beskriver Jennifer Eriksson. Hon berättar för Fastighetssverige vad hon lärt sig av att bolla de delarna samtidigt, vilka fenomen hon noterar på uthyrningsmarknaden nu och känslorna inför att den andra kokboken nu är på väg mot bokhyllorna. Samt vad hon skulle bjuda på till en person hon imponeras av i branschen och ett recept som hon också delar till Fastighetssveriges läsare.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.