Image
Forumkvarteret i Uppsala.
Forumkvarteret i Uppsala. Bild: Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg hyr ut till Beyond Retro i Uppsala

Uthyrning Vintagekedjan Beyond Retros hyr 400 kvadratmeter i Forumkvarteren i Uppsala av Atrium Ljungberg.
Publicerad den 17 Mars 2022

Etableringen i Uppsala blir Beyond Retros åttonde i Sverige. Hyresavtalet med Beyond Retro är ett så kallat grönt hyresavtal - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.
– Efterfrågan på kvalitativ second hand och unika plagg ökar varje år. Uppsala har länge varit på vår radar, och vi är glada att äntligen öppna en centralt belägen butik i Sveriges fjärde största stad, säger Mark Ellis, Associate Director of Nordic Finance & Expansion på Beyond Retro.
– Vi är väldigt glada över att tillföra en hållbar modeaktör av hög kvalitet som är unik för Uppsala. Atrium Ljungberg har ambitiösa hållbarhetsmål som passar bra med Beyond Retro, säger Thomas Levander, fastighetschef på Atrium Ljungberg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige