Image

Atrium Ljungberg hyr ut i Sickla

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat avtal med revisions-, rådgivnings- och redovisningsföretaget PWC Sverige om kontorslokaler i Sickla, Nacka.
Publicerad den 29 November 2016
Sickla Front. Bild: Atrium Ljungberg
Sickla Front.

PWC startar ett nytt lokalkontor i lokaler på cirka 850 kvadratmeter i Sickla Front, kontorshuset som Atrium Ljungberg färdigställde 2015. PWC:s verksamhet i Sickla beräknas sysselsätta cirka 55 personer.

– Vi är stolta och glada över att kunna välkomna PWC till Sickla och till Atrium Ljungberg. PWC får toppmoderna lokaler i ett nybyggt hus vägg i vägg med Sicklas stora utbud av restauranger, shopping, kultur och service. Vi ser en stor efterfrågan på kontorslokaler i Sickla och har stora utvecklingsplaner för hela området. Just nu bygger vi ytterligare två kontorshus som kommer att färdigställas 2018, säger Åke Reichard, marknadsområdeschef Sickla väst på Atrium Ljungberg.

– Vi ser fram emot att bli en del av Sickla. Genom den kommande flytten får vi optimala förutsättningar att bedriva vår verksamhet i moderna och inspirerande lokaler i ett fantastiskt bra läge. Närheten till andra verksamheter i huset och det serviceutbud som finns i närområdet gjorde Sickla till ett enkelt val för vår organisation, säger Jenny Nobrand från PWC Sverige.

Hyresavtalet med PWC är ett så kallat "grönt hyresavtal" - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda. Sickla Front är miljöcertifierat enligt Breeam.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige