Image
Atrium Ljungberg förlänger med Boulebar i Liljeholmen.
Atrium Ljungberg förlänger med Boulebar i Liljeholmen. Bild: Måns Berg/Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg förlänger med Boulebar i Liljeholmen

Uthyrning Efter sju år i Liljeholmen har Boulebar förlängt sitt avtal med ytterligare tio år. Samtidigt görs en nysatsning i lokalen med fler boulebanor, två läktare och ny inredning. Atrium Ljungberg ser Boulebar som en viktig pusselbit som stärker Liljeholmen som destination.
Publicerad den 2 September 2024

Boulebar Liljeholmen öppnade i september 2017. Nu förlängs avtalet ytterligare tio år och den drygt 1 300 kvadratmeter stora inomhusparken utvecklas och optimeras för att kunna ta emot ännu fler besökare. Totalt kommer lokalen att inrymma 16 inomhusbanor.
– Vi är här för att stanna. Vi gillar området, lokalen och våra grannar och vi vil fortsätta bygga för framtiden. Vi är redan en populär destination för många som vill umgås och ha kul på boulebanan och det känns skönt att få långsiktighet i det vi gör varje dag, säger Paulina Ek, verksamhetsansvarig Boulebar.
– Jag är väldigt glad över vårt långsiktiga samarbete med Boulebar i Liljeholmen. Verksamheten är viktig både för företag och privatpersoner och bidrar till att skapa en härlig atmosfär och ett levande kvarter. Fastigheter med en stark identitet, puls och närhet till service är starkt efterfrågat bland våra kunder och samarbetet med Boulebar ger goda förutsättningar att fortsätta utveckla platsen framåt, säger Max Lantz, fastighetschef för Atrium Ljungberg på Liljeholmen

Hyresavtalet med Boulebar Liljeholmen är ett så kallat grönt hyresavtal – en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är fastighetsägarna som ska vattna vår mark"

Bygg/Arkitektur Staden finns för att vara en plats där vi kan mötas och utbyta varor och tjänster. I det sammanhanget lyfts ofta det småskaliga entreprenörsskapet fram – av politiker, stadsutvecklare och fastighetsägare – som något positivt, något man värnar om. Men hur ser verkligheten ut för den lilla entreprenören? Fastighetssverige har träffat och pratat med Karl Grafström, Business Area Manager på Poppels Hantverksbryggeri som nyligen flyttade in i nya lokaler i Vasakronans Platinan vid Lilla Bommen i Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige