Image
Gränbystaden.
Gränbystaden. Bild: Johanna Åkerberg Kassel

Atrium Ljungberg adderar inomhusgolf till Gränbystaden

Uthyrning Gränbystadens utbud av upplevelser och aktiviteter breddas när Uppsala Indoor Golf öppnar i gallerian. På en yta om 600 kvadratmeter kan alla golfentusiaster nu träna som proffsen och gå en tävlingsrunda på golfbanor från hela världen. Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Indoor Golf Group som öppnar på plan två i Gränbystadens galleria den 30 januari. Totalt finns åtta golfsimulatorer med 90 virtuella golfbanor där golfspelare kan utmana varandra och samtidigt få statistik på till exempel svingspår, bladvinkel och klubbhastighet. Det finns också en stor yta för att öva puttar.
Publicerad den 25 Januari 2021

– Det här är vår nionde etablering i Sverige och det är mycket populärt. Gränbystaden är strategiskt helt rätt läge för oss, här finns ett sammanhang med andra aktiviteter och en stor målgrupp med intresse för en aktiv livsstil, säger Fredrik Wredmark, vd på Indoor Golf Group. Vi ser fram emot att nu kunna erbjuda Uppsalas alla golfentusiaster träningsmöjligheter som proffsen och spel på flera av världens mest kända golfbanor året runt.
– Vi är mycket glada att Indoor Golf väljer att öppna just här. Nu omvandlas en tidigare butikslokal till en plats för aktivitet och upplevelser. Det här är helt i linje med hur vi utvecklar Gränbystaden till Uppsalas andra stadskärna, säger Thomas Levander, fastighetschef Uppsala på Atrium Ljungberg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige