Image
Parkhus 5 i Pedagogen park.
Parkhus 5 i Pedagogen park. Bild: Aspelin Ramm

Aspelin Ramm tecknar nya hyresavtal i Pedagogen park

Uthyrning Hantverksbageriet Brogyllen, vaccinationsmottagningen Macc People och Bikefixx cykelbutik och verkstad etablerar sig i Pedagogen park och öppnar i Parkhus 5 under hösten 2023.
Publicerad den 13 Juli 2023

I Pedagogen park är flera bostadsprojekt är igång och två nya landmärken, Parkhus 4 och 5, med kontors- och butikslokaler byggs längs med Bifrostgatan. Det är i Parkhus 5, med butiker på gatuplan, kontor och parkeringsgarage i mitten och bostäder på toppen, som Brogyllen, Bikefixx och Macc People öppnar. I dag finns cirka 40 företag på Pedagogen park.
– Vi är jätteglada över de här tillskotten och vet att de kommer att addera ett stort värde till alla som bor eller är verksamma på Pedagogen Park, säger Kristian Höglind, uthyrnings- och marknadschef på Aspelin Ramm Fastigheter.

Brogyllen är ett familjeägt hantverksbageri och konditori med fem butiker i Göteborgsområdet. Allt startade i familjen Olssons källare i Mölndal 1962 och än idag bakas det krispiga brödet i stenugn i Mölndal. Ett stenkast bort, på Bifrostgatan 48, öppnar bageriet sin femte butik i oktober 2023.

I lokalen bredvid öppnar Macc People som bland annat kommer att erbjuda vaccination mot Covid- 19. Macc People har flera vaccinationskliniker i Skåne och verksamheten på Pedagogen park blir därmed deras första i Göteborgsområdet.

I den största lokalen på 151 kvadratmeter öppnar Bikefixx cykelbutik och verkstad som i dag finns i Linné, Gårda, Lindholmen och Lilla Bommen. Pedagogen park blir den första etableringen i Mölndal och målet är att vara cyklistens förstahandsval, oavsett för att köpa ny cykel eller få din gamla fixad.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige