Image
Åsa Söderström Winberg
Åsa Söderström Winberg Bild: Forsen

Åsa Söderström Winberg ny styrelseordförande för Forsen

Bolag Forsen utsåg vid bolagsstämman 20 augusti 2019 Åsa Söderström Winberg till ny styrelseordförande. Hon har en lång erfarenhet av styrelsearbete och av flera företag inom samhällsbyggnadssektorn.
Publicerad den 3 September 2019

– Jag ser med spänning fram emot att jobba med Forsen. Bolaget är välskött med duktiga medarbetare och har alla de rätta förutsättningarna för en fortsatt stark tillväxt, säger hon.

Åsa Söderström Winberg har bred erfarenhet av ledande befattningar i samhällsbyggnadssektorn, bland annat som vd för Sweco Theorells och Ballast Väst samt informationschef NCC Bygg och är idag verksam som styrelseledamot.

För närvarande är hon ordförande i Delete OY och Scanmast samt ledamot i Vattenfall, Balco Group, Fibo AS, OEM International och Nordic Home Improvement.

Vid bolagsstämman invaldes samtidigt Torbjörn Torell, tidigare bland annat vd i Scandiakonsult, Åke Larson Byggare och Bravida, samt Per Granath och Anders Törnsten från Broviken, Forsens nya majoritetsägare.

Jan Ahlinder och Håkan Undin, Forsens verksamma grundare, kvarstår som styrelseledamöter.

– Jag kommer att ha ett mycket gott stöd i vårt långsiktiga strategiarbete, säger Forsens vd Bengt Johansson. Med fyra nya ledamöter i styrelsen och med Åsa Söderström Winberg vid rodret får jag bästa möjliga förutsättningar att vidareutveckla bolaget.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY