Image
Åsa Öhman.
Åsa Öhman. Bild: Locum

Åsa Öhman blir ny redovisningschef på Locum

Bolag Åsa Öhman rekryteras till rollen som redovisningschef på Locum. Hon har över 20 års erfarenhet som ledare och redovisningschef. Hon kommer närmast från Loomis Sverige och var innan det redovisningschef och kontorschef på Infratek Sverige.
Publicerad den 23 Februari 2022

– Åsas långa erfarenhet som redovisningschef och att hon tidigare framgångsrikt effektiviserat processer och arbetssätt, gör att hon är en värdefull tillgång till hela Locum i vår strävan att bli det ledande fastighetsbolaget inom vårdmiljöer. Hennes driv och engagemang ser vi som goda förutsättningar för ett starkt och positivt ledarskap, säger Dan Eriksson, ekonomidirektör på Locum.
– Det som lockar mig med Locum är att vara med på den utvecklingsresa som pågår. Här hoppas jag kunna bidra med kunskap och engagemang kring det förändringsarbete vi har framför oss för att effektivisera och digitalisera våra processer. Jag ser verkligen fram emot att få jobba med en fantastisk grupp av engagerade medarbetare. Tillsammans ska vi utveckla enheten och fortsätta stärka vårt samarbete både internt och med vårdverksamheterna, säger Åsa Öhman, ny redovisningschef på Locum.

Åsa Öhman tillträdde tjänsten som redovisningschef den 31 januari.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige