Image

Åsa Linder lämnar JLL - går till svenskt fondbolag

Karriär JLL:s analyschef Åsa Linder lämnar bolaget, och blir chef för transaktioner, analys och värdering på Svenska Bostadsfonden.
Publicerad den 3 Mars 2015
Åsa Linder. Bild: Svenska Bostadsfonden
Åsa Linder.

Åsa Linder tillträder sin nya tjänst den 1 juni, och blir kvar på JLL april ut.

- Jag går från ett stort internationellt bolag till ett mindre svenskt bolag, från konsultsidan till beställarsidan och från att ha fokuserat mest på kontor till att fokusera på bostäder. Det känns jättespännande.

Åsa Linder har arbetat för JLL sedan 2009, då hon rekryterades från Vasakronan, där hon var analyschef och transaktionscontroller.

Hon är civilingenjör från KTH och har också arbetat med analys-, värderings- och transaktionsfrågor inom AB Arsenalen och FS Fastighetsstrategi AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY