Image
Åsa Bergström, fastighetsmäklare på Croisette.
Åsa Bergström, fastighetsmäklare på Croisette. Bild: Croisette

Åsa Bergström ny på Croisette

Bolag Croisette anställer Åsa Bergström som mäklare i sitt team Ystad Skurup. Åsa Bergström har tidigare arbetat som biträdande sektionschef i Landskrona stad och avdelningschef för studieförbundet Vuxenskolan. Hon har också ett förflutet som vd för Centris AB.
Publicerad den 30 Augusti 2023

– I rollen som fastighetsmäklare på Croisette ser jag fram emot att skapa starka relationer med mina kunder medan jag guidar dem genom en av livets största affärer. Croisettes engagemang för trygga och smidiga bostadsaffärer matchar mina egna värderingar, och jag är stolt över att bli en del av detta team, säger Åsa Bergström, nybliven fastighetsmäklare på Croisette.

– Vi är glada över att välkomna Åsa Bergström till vårt team. Hennes engagemang för branschen och passion för att hjälpa människor att hitta sina drömhem kommer verkligen att berika vår verksamhet. Vi ser fram emot att se Åsa skapa framgångsrika fastighetsaffärer och bygga starka relationer med våra kunder, säger Marcus Pettersson, fastighetsmäklare och delägare på Croisette Ystad-Skurup.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige