Image
Arwidsro bygger nytt åt Willys.
Arwidsro bygger nytt åt Willys. Bild: Willys

Arwidsro byggstartar Willys i Söderhamn

Uthyrning Arwidsro har byggstartat dagligvaruhandel i Söderhamn i anslutning till Resecentrum där Willys kommer att flytta in under andra kvartalet 2024 med en hyreslängd om tio år. Nybyggnationen omfattar 3 200 kvadratmeter uthyrningsbar area med ett fastighetsvärde vid färdigställandet om 77,0 mkr och Miljöbyggnad Silver.
Publicerad den 8 Maj 2023

Den byggstartade fastigheten kommer vid färdigställandet att bestå av en dagligvarubutik om 3 200 kvadratmeter med Willys som ankarhyresgäst. Beräknad inflyttning under andra kvartalet 2024 med en avtalslängd om tio år.

Byggnaden kommer att vara miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad Silver och utrustad med solceller. Fastigheten är belägen i ett handelsområde utmed vältrafikerade E4:an, i anslutning till Söderhamns Resecentrum.

– Att vara en del i att utveckla Söderhamnsporten är hedrande och ligger i vår strategi att etablera miljöcertifierad dagligvaruhandel i bra lägen tillsammans med starka hyresgäster som Willys, säger Peter Zonabend, vd Arwidsro.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Parkeringsytor i innerstaden blir kulturparker

Bygg/Arkitektur Attraktiv mark i innerstaden används ofta som parkeringsplats. Men vad händer när bilarna försvinner? Arkitektfirmorna har börjat drömma om hur de vill att staden ska se ut och taket är högt. Fastighetssverige har tittat på ett kontors dröm om en sådan parkeringsyta och fått en pratstund med vd:n om framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige