Image

Aros Bostad bildar bolag med Revcap

Bygg/Arkitektur Aros Bostad har etablerat ett samarbetsbolag med Revcap för ett projekt i Norra Djurgårdsstaden.
Publicerad den 11 Februari 2013

Aros Bostad erhöll under första kvartalet 2012 en markanvisning från Stockholms stad rörande del av fastigheten Ängsbotten 6 i Norra Djurgårdsstaden. Fastigheten är nu under planändring. Totalt planerar Aros för cirka 80 lägenheter på Ängsbotten 6.

- Vi är mycket nöjda med att inleda ett samarbete med ytterligare en utländsk kapitalpartner. Revcap är välkapitaliserat, med kompetenta medarbetare och lång erfarenhet inom området. Vi ser fram emot att samarbeta med dem i detta projekt, säger Samir Taha, vd för Aros Bostad.

- Vi är mycket nöjda med denna investeringsmöjlighet som är helt i linje med den typ av investeringar som Revcap eftersträvar i Sverige. Aros är en erkänt kompetent bostadsutvecklare med mycket bra track record som vi ser fram emot att samarbeta med i detta projekt, säger Stefan Lanefelt, partner på Revcap.

Ämnen

Aros Bostad på Branschguiden

Aros Bostad är ett partnerägt fastighetsutvecklingsbolag med fokus på utveckling av moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid. Bolaget förvärvar, utvecklar och/eller konverterar kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostadsaffär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna.

Huvudinvesterare är företrädesvis institutionellt kapital från Första AP-fonden, finlä...

Läs mer om Aros Bostad på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige