Image

Arkitema rekryterar på ledarpositioner

Bolag Arkitema förstärker sina affärsområdena Urban och Health med tre nya medarbetare.
Publicerad den 17 Augusti 2017
Per Axelsson, Per Axelsson och David Salomonsson. Bild: Arkitema
Per Axelsson, Per Axelsson och David Salomonsson.

Arkitema har vuxit med många nya medarbetare under 2017 och nu utvidgas även ledarkretsen med tre nya ledare. Fokus är på landskapsarkitektur med två nya kreativa ledare vid Urbanstudion i Stockholm, samt en Jobmanager för Urban- och Healthstudion.

– Vi är glada att få hälsa alla tre välkomna till oss, och ser fram emot den utveckling av Arkitema Sverige som vi nu kan genomföra tillsammans. Alla tre kommer på olika sätt att stärka våra team, och bidra till att vår fortsatta utveckling och tillväxt sker med gott resultat och god kvalitet för beställare och brukare, säger Jessica Ehrnst, vd för Arkitema i Sverige.

David Salomonsson är ny jobmanager för Arkitema Urban samt Health i Stockholm.

Sara Vikstrand är landskapsarkitekt och kommer att ha funktionen som kreativ ledare vid Arkitemas Urbanstudio där hon kommer att ansvara för tävlingar, konceptarbete och projektering i landskaps- och stadsbyggnadsuppdrag i samarbete med beställarna. Hon kommer närmast från Tema där hon arbetat som uppdragsansvarig landskapsarkitekt.

Per Axelsson blir kreativ ledare med ansvar för utvecklingen av Arkitemas landskapsgrupp inom affärsområdet Urban design. Han kommer närmast från Tema där han varit studiochef och verkat som uppdragansvarig landskapsarkitekt.

Antalet anställda vid Arkitema i Sverige uppgår nu till 130 personer.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige