Image
Michael Larsson.
Michael Larsson. Bild: Archus Development

Archus tecknar ramavtal med sex kommuner i Dalarna

Bolag Archus Development har tecknat ett ramavtal för fastighetsstrategisk rådgivning med sex kommuner och dess kommunala bolag i Dalaregionen. Avtalet innebär att för kommunerna och de kommunala bolagens räkning utföra uppdrag avseende projektledning av fastighetsutvecklingstjänster.
Publicerad den 24 Oktober 2019

Sedan 2016 har Archus Development stärkt positionen i regionen genom öppnandet av ett rådgivningskontor i Falun/Borlänge. Ambitionen har varit att satsa mer på Dalarna genom att erbjuda högkvalitativ fastighetsrådgivning lokalt.
Det nu tecknade ramavtalet innefattar att på kommunen eller dess bolags uppdrag leda eller bistå vid avyttring eller utveckling av kommunala fastigheter. Dessutom innebär avtalet att som rådgivare bistå med affärsstrategier för fastigheter, rådge vid inköp eller försäljning av fastigheter samt bistå vid hyresförhandlingar.
– Vi har haft uppdrag i Dalarna sedan 2013 och ser en fantastisk utveckling i regionen. Denna tilldelning av uppdrag ligger i helt rätt riktning för bolaget och vi ser verkligen fram emot samarbetet, säger Michael Larsson, vd för Archus Devlopment.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige