Image

Apoteket ny hyresgäst i Söderpunkten

Uthyrning I onsdags togs det officiella första spadtaget för den omfattande ombyggnaden av Söderpunkten i Helsingborg. En av de nya hyresgästerna i den blivande gallerian blir Apoteket.
Publicerad den 14 November 2016
Söderpunkten ska stå färdigt till jul 2017. Bild: Jefast
Söderpunkten ska stå färdigt till jul 2017.

Tam Retail som ansvarar för etableringen bekräftar att Apoteket är en blivande hyresgäst. Enligt fastighetsägaren Jefast är intresset för att etablera sig i det nya kvarteret stort och den senaste tiden har ett antal kontrakt undertecknats.

Förutom Apoteket är de senast tillkomna hyresgästerna Wayne´s Coffee och Cityklipp. Planerad inflyttning är till julen 2017 då nya Söderpunkten planeras vara klart.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige