Image

Apa till Härnösand

Uthyrning Krogen Apa med sig sitt koncept från Sundsvall och etablerar sig på torget i Härnösand. Restaurangen kommer att ligga i Prismahuset, med uteservering ut mot torget och beräknas öppna den 1 december i år. Uthyrningen är på 340 kvadratmeter och ligger mot torget i bottenvåningen på Prismagallerian.
Publicerad den 3 Maj 2018

– Apa har varit vår målbild under lång tid. Ett starkt koncept som har visat att de är duktiga på att skapa den typ av mötesplats som är så viktig för utvecklingen city, säger Emil Westerlind, vd för Westerlinds.

– Att vi väljer Härnösand för vår första etablering utanför Sundsvall är ingen tillfällighet. Det är en stad i förändring som är på gång. Vi vill skapa en mötesplats på torget, där Härnösandsborna kan träffas över en god burgare och riktigt schysst öl, säger Daniel Svensson, ägare till Apa.

– Med den här etableringen lägger vi ytterligare en bit till det pussel vi lägger för att utveckla stadskärnan till en attraktiv plats för möten, handel och upplevelser. Utöver Apa är Espresso House och HM Home exempel på nyetableringar i city, säger Emil Westerlind.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige