Image

Anna Porsér till Fasticon

Karriär Fasticon har rekryterat Anna Porsér som seniorkonsult inom affärsområde Upphandling.
Publicerad den 12 April 2016
Anna Porser. Bild: Fasticon
Anna Porser. Per Ollas. Bild: Fasticon
Per Ollas.

Hon har 15 års erfarenhet från kommunal upphandling, senast från Håbo kommun där hon har arbetat sedan 2012. Hon har även varit upphandlare i Tierp och Norrtälje.

- Fasticon är ett intressant bolag med gott rykte i branschen. Jag ser fram emot att få specialisera mig inom vissa områden, såsom entreprenadupphandling och upphandling av fastighetsrelaterade tjänster. Som upphandlare i en kommun, åtminstone en mindre sådan, är möjligheten till specialisering klart begränsad, säger Anna Porsér som började på Fasticon i mars.

Hennes primära ansvarsområden är AB, ABT- och ABK-upphandlingar.
- Jag är väldigt nöjd med den här rekryteringen. Anna har stor erfarenhet av kommunal upphandling och vi arbetar mycket mot kommunala bolag där Annas spetskompetens kommer väl till pass, säger Per Ollas, chef för affärsområde Upphandling på Fasticon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige