Image

Anna Porsér till Fasticon

Karriär Fasticon har rekryterat Anna Porsér som seniorkonsult inom affärsområde Upphandling.
Publicerad den 12 April 2016
Anna Porser. Bild: Fasticon
Anna Porser. Per Ollas. Bild: Fasticon
Per Ollas.

Hon har 15 års erfarenhet från kommunal upphandling, senast från Håbo kommun där hon har arbetat sedan 2012. Hon har även varit upphandlare i Tierp och Norrtälje.

- Fasticon är ett intressant bolag med gott rykte i branschen. Jag ser fram emot att få specialisera mig inom vissa områden, såsom entreprenadupphandling och upphandling av fastighetsrelaterade tjänster. Som upphandlare i en kommun, åtminstone en mindre sådan, är möjligheten till specialisering klart begränsad, säger Anna Porsér som började på Fasticon i mars.

Hennes primära ansvarsområden är AB, ABT- och ABK-upphandlingar.
- Jag är väldigt nöjd med den här rekryteringen. Anna har stor erfarenhet av kommunal upphandling och vi arbetar mycket mot kommunala bolag där Annas spetskompetens kommer väl till pass, säger Per Ollas, chef för affärsområde Upphandling på Fasticon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige