Image
Andreas von Hedenberg.
Andreas von Hedenberg. Bild: CA Fastigheter

Andreas von Hedenberg avgår som vd för CA Fastigheter

Bolag Andreas von Hedenberg har meddelat styrelsen för CA Fastigheter att han önskar avsluta sin anställning som verkställande direktör.
Publicerad den 31 Oktober 2023

Parterna är överens om att Andreas von Hedenberg under sin uppsägningstid kvarstår i sin roll tills vidare. Rekryteringen av en ersättare kommer påbörjas omgående.
– Det är väldigt tråkigt att i dag behöva konstatera att Andreas valt att säga upp sig från sin tjänst som VD för CA Fastigheter AB. Andreas har under sina 2,5 år i CA Fastigheter starkt bidragit till att verksamheten har fortsatt att utvecklas med god lönsamhet och med en stabil finansiell grund. Därutöver har Andreas gjort värdefulla insatser i att utveckla verksamheten gällande såväl koncernens hållbarhetsarbete som utveckling av alla våra kunderbjudanden. När Andreas längre fram slutligen avslutar sin anställning önskar vi honom stort lycka till i sin fortsatta karriär, säger CA Fastigheters ordförande Johan Damne i en kommentar.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige