Image

AMF Fastigheter tillsätter sälj- och marknadschefer

Karriär AMF Fastigheter tillsätter en försäljningschef och en marknadschef. Magnus Carlsson och Anna Thelander, som båda är verksamma inom bolaget sedan tidigare, tillträder sina respektive nya roller i början av september.
Publicerad den 4 September 2018
Anna Thelander. Bild: AMF Fastigheter
Anna Thelander. Magnus Carlsson Bild: AMF Fastigheter
Magnus Carlsson

Magnus Carlsson har utsetts till försäljningschef och Anna Thelander till marknadschef för AMF Fastigheter.

Rollen som försäljningschef för hela AMF Fastigheters bestånd är nyinrättad och skapades i syfte att fortsätta förädla kundrelationen under hela affärslivscykeln, från en första kundkontakt till en fortlöpande hyresrelation. En samverkan mellan kompetensområdena sälj och marknad ska bidra till en djupare förståelse för kundernas och platsernas behov och utmaningar.

– Magnus har en stor del i Urban Escapes framgång, därför är jag oerhört glad att han vill anta utmaningen och det utökade ansvaret för AMF Fastigheters hela bestånd. Anna har en gedigen erfarenhet av marknadsfrågor från detaljhandeln och har på kort tid gjort ett positivt avtryck i organisationen. Hon kommer att fortsätta utmana oss genom att bidra med nya perspektiv, säger Magnus Behrenfeldt, stadsutvecklingschef på AMF Fastigheter.

Magnus Carlsson, med omfattande erfarenhet från fastighets- och finansbranschen bland annat som finans- och managementkonsult, har varit verksam inom AMF Fastigheter sedan 2014. Han rekryterades då som försäljningschef till Urban Escape. När kvarteret färdigställs år 2019 kommer det att omfatta 130 000 kvadratmeter nya eller nyrenoverade ytor, varav cirka hälften utgörs av kontor. Så gott som all kontorsyta är redan uthyrd, cirka ett år före tillträde, och Magnus Carlssons nuvarande uppdrag är därmed slutfört.

Anna Thelander, tidigare interim marknadschef, axlar rollen som marknadschef för AMF Fastigheter från den första september. Hon kommer närmast från färgtillverkaren Tikkurila Sverige, där hon var skandinavisk marknads- och kommunikationschef.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige