Image

AMF Fastigheter tappar tung medarbetare

Karriär Charlotta Liljefors Rosell, AMF Fastigheters chef för affärsområdet Kontor, lämnar bolaget nu i juni. Martin Tufvesson blir tillförordnad chef vid sidan om sin roll som chef för transaktioner.
Publicerad den 8 Maj 2013
Mats Hederos. Bild: AMF Fastigheter
Mats Hederos. Charlotta Liljefors Rosell. Bild: AMF Fastigheter
Charlotta Liljefors Rosell.

– Charlotta Liljefors Rosell har varit en drivande kraft i uppbyggnaden av det nya bolaget och starkt bidragande med sitt gedigna kunnande och fokus på affärer och resultat. Jag är mycket tacksam för hennes insatser och önskar henne all lycka framöver, säger Mats Hederos.

– Mina år med AMF Fastigheter har varit både spännande och stimulerande, inte minst i samarbetet med alla duktiga medarbetare. Nu har vi avslutat en första fas på en fantastisk resa. När bolaget nu tar nästa steg är det dags för mig att gå vidare, säger Charlotta Liljefors Rosell.

Kontorsverksamheten fortsätter som tidigare och rekrytering av en ersättare ska påbörjas.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY