Image

AMF Fastigheter rekryterar till projektet Urban Escape Stockholm

Karriär AMF Fastigheter har rekryterat Magnus Carlsson till säljchef inom affärsområde Kontor. Rollen innebär att driva kontoruthyrning inom projekt Urban Escape Stockholm.
Publicerad den 16 September 2014
Magnus Carlsson. Bild: JLL
Magnus Carlsson. AMF Fastigheter skapar det nya stadsrummet Urban Escape i en bortglömd del av Stockholms city. Bild: AMF Fastigheter
AMF Fastigheter skapar det nya stadsrummet Urban Escape i en bortglömd del av Stockholms city.

Magnus Carlsson har bred erfarenhet från olika roller inom fastighetsbranschen. Han arbetar sedan fyra år tillbaka med projektuthyrning på JLL och har tidigare arbetat som privatmäklare och innan dess varit verksam inom finansbranschen.

– Vi är glada att kunna välkomna Magnus Carlsson. Han har en bra drivkraft och energi och genom rekryteringen stärker vi vårt team för kontorsuthyrning, säger Niclas Österberg, chef uthyrning kontor, AMF Fastigheter.

Magnus Carlsson tillträder tjänsten hos AMF Fastigheter 1 november 2014.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige