Image
Sedan 2011 har AMF Fastigheter utvecklat Moodkvarteret.
Sedan 2011 har AMF Fastigheter utvecklat Moodkvarteret. Bild: AMF Fastigheter

AMF Fastigheter hyr ut till Crédit Agricole

Uthyrning Den franska investeringsbanken Crédit Agricole CIB signar för nya lokaler på Jakobsbergsgatan 24 i Moodkvarteret i Stockholm. Fastigheten, som är i AMF Fastigheters ägo, står just nu under en omfattande ombyggnation med höga hållbarhetsambitioner. Lokalerna planeras stå färdiga för inflytt från våren 2024.
Publicerad den 9 Oktober 2023

– Vi är väldigt glada över att få välkomna Crédit Agricole CIB till Jakobsbergsgatan 24. Det är ett spännande företag med ett starkt engagemang för en hållbar utveckling - just det tillskott vi önskar för att samla värderingsdrivna företag som vill bidra till morgondagens lösningar, säger Tove Törneman, projektchef för Jakobsbergsgatan 24.

Den franska banken kommer att flytta in på plan 10 och 11, och ska hyra drygt 1 200 kvadratmeter av de totalt ca 15 000 kvadratmeterna i fastigheten. Dessutom kommer banken att ha tillgång till husets gemensamma lokaler och gårdar för möten, events, pop-ups och utställningar.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige