Image
Bild: Mengus

Amerikansk reklambyrå fyller upp Core Stockholm

Uthyrning New York-baserade reklambyrån R/GA öppnar nytt kontor i Stockholm och flyttar in på 312 kvadratmeter hos Mengus i Core Stockholm (Järnplåten 29) på Oxtorgsgränd 2. Därmed är hela fastigheten uthyrd.
Publicerad den 13 December 2011
Annons
Image
Bild: Mengus
Core Stockholm. Bilder: Mengus. Bild: Mengus
Core Stockholm. Bilder: Mengus.

R/GA är en topprankad reklambyrå inriktad på interaktiva digitala medier. R/GA ingår i amerikanska The Interpublic Group (NYSE:IPG) som är ett av världens största reklam- och marknadsföringsföretag. Sedan förvärvet i december 2010 har Mengus tillskapat nya ytor och uppgraderat byggnaden, bland annat genom en ny entré med en hyresgästgemensam besöksreception.

- Jag är glad att knyta ihop säcken i Core Stockholm. Uthyrningen till R/GA befäster styrkan i City-läget och visar att det är lönsamt att paketera sina fastigheter väl, säger Hansi Danroth, partner på Mengus.

Rådgivare till Mengus i uthyrningsprocessen var Nordier.

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY