Image
De första hyresgästerna har flyttat in i Amastens Riki-projekt i Umeå.
De första hyresgästerna har flyttat in i Amastens Riki-projekt i Umeå. Bild: Amasten

Amasten sänker hyrorna i Umeå

Bolag Nu flyttar 32 hyresgäster in i Amastens andra Riki-hus på Näckens väg i Tomtebo. Samtidigt som hyresgästerna får nycklar till deras nya hem får de information om att hyrorna kommer att sänkas, tack vare investeringsstödet.
Publicerad den 4 November 2019

– Det känns jätteroligt att välkomna våra nya hyresgäster med en tidig julklapp och vi är väldigt tacksamma över samarbetet med Umeå kommun, berättar Klas Johansson, fastighetschef på Amasten Fastighets AB.

Första huset i Tomtebo invigdes förra året och under augusti i år påbörjades monteringen av 32 lägenheter i hus två. I lördags flyttade de första hyresgästerna in. Under lördagen fanns medarbetare på Amasten på plats i Tomtebo för att svara på frågor och de nya hyresgästerna erbjuds även bärhjälp, från det lokala bandylaget Umedalens IF.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige