Image
De första hyresgästerna har flyttat in i Amastens Riki-projekt i Umeå.
De första hyresgästerna har flyttat in i Amastens Riki-projekt i Umeå. Bild: Amasten

Amasten sänker hyrorna i Umeå

Bolag Nu flyttar 32 hyresgäster in i Amastens andra Riki-hus på Näckens väg i Tomtebo. Samtidigt som hyresgästerna får nycklar till deras nya hem får de information om att hyrorna kommer att sänkas, tack vare investeringsstödet.
Publicerad den 4 November 2019

– Det känns jätteroligt att välkomna våra nya hyresgäster med en tidig julklapp och vi är väldigt tacksamma över samarbetet med Umeå kommun, berättar Klas Johansson, fastighetschef på Amasten Fastighets AB.

Första huset i Tomtebo invigdes förra året och under augusti i år påbörjades monteringen av 32 lägenheter i hus två. I lördags flyttade de första hyresgästerna in. Under lördagen fanns medarbetare på Amasten på plats i Tomtebo för att svara på frågor och de nya hyresgästerna erbjuds även bärhjälp, från det lokala bandylaget Umedalens IF.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqab laddar upp för banksamtal framöver

Ekonomi/Finansiering I förra veckan gick Besqab ut med informationen om att de gör en avsättning i pågående produktion och en nedskrivning av exploateringsfastigheter – i syfte att ge en tydligare bild av värdena i ljuset av marknadsförutsättningarna. Trots det kör de vidare på planerna om nyproduktion under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige