Image

Amasten säljer två fastigheter i Skärblacka

Transaktioner Amasten har tecknat avtal om att, via dotterbolag, avyttra fastigheterna Kullerstads-Åby 2:48 och 3:7 i centrala Skärblacka i Norrköpings kommun.
Publicerad den 28 Januari 2016

Fastigheterna har en uthyrningsbar area om 2 168 kvadratmeter som utgörs av 1 012 kvadratmeter bostadsyta och 1 156 kvadratmeter lokalyta. Det underliggande fastighetsvärdet är 11,5 miljoner kronor och frånträde är tänkt att ske under februari månad.

– Amastens bestånd i regionen är lokaliserat till Finspång och fastigheterna i Skärblacka ligger något avsides. Genom avyttringen kan vi effektivisera vår förvaltning. Vi kommer under året att fortsätta med en del avyttringar av främst mindre fastigheter utan direkt geografisk sammankoppling till övrigt bestånd, säger David Dahlgren, vd för Amasten Holding AB.

Amastens rådgivare i försäljningen var Mäklarringen i Norrköping och Delphi Advokatbyrå.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY