Image

Amasten rekryterar Ellen Reichard som affärsutvecklingschef

Karriär Ellen Reichard ansluter till Amasten från Savills. Hon får rollen som affärsutvecklingschef och tillträder i januari 2018.
Publicerad den 17 Oktober 2017

Ellen Reichard kommer att arbeta både strategiskt och operativt med utvecklingen av fastighetsportföljen. I uppdraget ingår ansvar för uthyrningen av beståndets kommersiella lokaler och nyproduktion av både hyres- och bostadsrätter.

– Just nu är Amasten inne i ett spännande expansionsskede och det känns som en bra tidpunkt att ansluta. Jag ser fram emot att få ingå i ett fastighetsbolag med stark entreprenöriell anda som satsar och växer, säger Ellen Reichard.

– Ellen tillför Amasten fastighetskompetens som kompletterar den befintliga kompetensen på ett mycket bra sätt, säger Jan-Erik Höjvall.

Ellen Reichard är civilingenjör från KTH och har en bred erfarenhet av fastighetsbranschen. Hon kommer senast från Savills där hon främst arbetar med intag av större uppdrag och projektuthyrning av kommersiella lokaler. Ellen Reichard har tidigare även arbetat på Datscha, Com Hem samt NAI Svefa.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Weiss rankar de politiska partiernas bostadspolitik

Sverige Veidekkes Lennart Weiss är en av landets mest profilerade bostadsdebattörer: Gammal socialdemokrat, men när han nu rankar partiernas bostadspolitik hamnar hans parti långt ner. Här är hela Lennart Weiss ranking.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY