Image
Amasten byggstartar ett Riki-hus i Timrå.
Amasten byggstartar ett Riki-hus i Timrå. Bild: N3 Nord

Amasten byggstartar i Timrå

Bygg/Arkitektur Amasten tar första spadtaget i byggandet av ett Riki-hus med 48 lägenheter i Timrå.
Publicerad den 25 Januari 2019

Planen är att de nya hyreslägenheterna i Timrå ska stå klara till hösten 2019.
– Timrå har ett strategiskt och attraktivt läge med bra kommunikationer. Förutom närhet till universitet och handel kan man i Timrå bo nära hav och natur, berättar Klas Johansson, fastighetschef på Amasten.
– Timrå befinner sig i en tillväxtfas och behovet av nya bostäder är stort. Därför känns det bra och roligt att Amasten tar steget och bygger i Vivsta centrum. Dessa lägenheter utgör ett välkommet tillskott, och med tanke på det fina läget är jag övertygad om att de kommer att vara uthyrda långt innan byggnationen är klar, säger Timrå kommuns styrelseordförande Stefan Dalin.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY