Image
Amasten byggstartar ett Riki-hus i Timrå.
Amasten byggstartar ett Riki-hus i Timrå. Bild: N3 Nord

Amasten byggstartar i Timrå

Bygg/Arkitektur Amasten tar första spadtaget i byggandet av ett Riki-hus med 48 lägenheter i Timrå.
Publicerad den 25 Januari 2019

Planen är att de nya hyreslägenheterna i Timrå ska stå klara till hösten 2019.
– Timrå har ett strategiskt och attraktivt läge med bra kommunikationer. Förutom närhet till universitet och handel kan man i Timrå bo nära hav och natur, berättar Klas Johansson, fastighetschef på Amasten.
– Timrå befinner sig i en tillväxtfas och behovet av nya bostäder är stort. Därför känns det bra och roligt att Amasten tar steget och bygger i Vivsta centrum. Dessa lägenheter utgör ett välkommet tillskott, och med tanke på det fina läget är jag övertygad om att de kommer att vara uthyrda långt innan byggnationen är klar, säger Timrå kommuns styrelseordförande Stefan Dalin.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige