Image

Alvendal till Svefas styrelse

Bolag Årsstämman i Svefa Holding har utsett Kristina Alvendal till ny styrelseledamot.
Publicerad den 26 April 2018
Kristina Alvendal. Bild: Alvendal.com
Kristina Alvendal.

– Svefa är ett bolag som har gjort en intressant resa – från ett offentligt ägarperspektiv till ett välrenommerat kommersiellt konsultbolag. Det ger bolaget bra förutsättningar att jobba med både offentlig och privat sektor som är något jag har bred erfarenhet från. Det blir därför extra intressant att jobba vidare med bolagets tillväxtresa, säger Kristina Alvendal.

– Jag är mycket glad över att Kristina valt att ansluta till vår styrelse och jag ser fram emot att tillsammans med henne och övriga styrelsen fortsätta utveckla vår koncern, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef.

Omval skedde av Claes Kjellander, Per Granath, Per Leopoldsson och Björn Marklund. Till ordförande utsågs Claes Kjellander.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största försäljningarna i offentlig sektor

Lista Under nuvarande mandatperiod har offentlig sektor sålt fastigheter för cirka 48 miljarder kronor, vilket motsvarar drygt fem procent av den totala transaktionsvolymen. Här presenterar Fastighetssverige en lista på de 15 största affärerna som gjorts under 2021 och hittills under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige